22 martie 2012

Buna ziua,

Am vrut sa scriu buna seara, pentru ca e seara acum cand scriu aceste randuri, dar tu poti sa citesti in orice moment al zilei aces text asa ca e mai potrivit.

Ar fi tebuit sa incep de fapt cu o mie de scuze, pentru ca nu m-am tinut de promisiune, dar inca incerc sa imi gasesc energia, motivarea, curajul si cel mai important cuvintele pentru a le asterne aici……………….

A venit primavara, atat calendaristic, cat si astronomic, asa ca sper sa avem mai multa energie, mai mult chef de viata si sa ne bucuram de ceea ce avem.

Citesc acum cartea „Dincolo de varf” de Zig Ziglar, o carte carte de dezvoltare personala, ce contine o multime de sfaturi extraordinare, cred eu. E adevarat ca inca mai trebuie sa imi dau seama cum sa le folosesc, si cum sa devin un om mai bun. Sa revin totusi la carte. Zig vorbeste in ea despre „mentalitatea emigrantului”…. Omul care ajunge intr-o tara straina plin de speranta si de optimism, desi nu are decat o bruma de bani in buzunar. Dar cu muntele de speranta si obiective pe care le are in suflet si in minte, nu sta sa se uite la problemele pe care le are tara in care tocmai a ajuns(oricare ar fi ea) ci se apuca de treaba, si e dispus sa faca orice munca pentru a se descurca si a-si atinge scopurile. Oare cum as putea si eu sa ajung la aceea mentalitate si sa o aplic chiar aici in tara mea….

Cred cu tarie ca se poate obtine orice chiar si in ROMANIA….

Multumesc ca ati citit aceste randuri….

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s